Blacksox 260cm 60-200g Hauenkalastajat Edition
Blacksox 260cm 60-200g Hauenkalastajat Edition Blacksox 260cm 60-200g Hauenkalastajat Edition Blacksox 260cm 60-200g Hauenkalastajat Edition

Blacksox 260cm 60-200g Hauenkalastajat Edition

109,90 €
Saatavuus Varastossa

Hauenkalastajat Suomi Oy:n erikoispainos Blacksox 852H vavasta. Tämä haukivapa on sunniteltu hauenkalastukseen all-around käyttöön. Se käy hyvin niin kevyelle kuin raskaalle hauki vieheelle.

Materiaalit

Vavan rungon materiaalina on kestävä ja laadukas Korealainen SK:n 30ton hiilikuitu. Laadukkaan materiaalin ansiosta vavan paino on saatu pidettyä kevyenä. Vavan kahvat ovat kestävää EVA materiaalia. Vavan kelakiinnike on kestävä ja laadukas. Vavan vaparenkaat ovat korkealaatuiset keraamisella sisärenkaalla olevat renkaat jotka ei vahingoita siimaa oli sitten kysymyksessä kuitu- tai monofiili siima.

Tarkempi esittely: 

Blacksox vapasarja on tehty yhteistyössä Korealaisen Geunsun N.S ja Scandinavian Tackle:n kanssa. Vapasarjan ideana oli tehdä yksinkertainen, toimiva ja siisti vapasarja jossa on vaihtoehtoja tämän päivän kalastusmuotoihin pohjoismaissa. Suunnittelussa on vahvasti ollut mukana Team Scandinavian Tackle joka on speksannut vapojen toiminnan, viehepainon ja muut yksityiskohdat. Vapasarjan yksityiskohdat hivelevät silmää ja ne on pyritty pitämään yksinkertaisena. Vavat toimitetaan hienossa kuljetuspussisa.

Takuu: Takuu 3vuotta. Pituus: 260cm Viehepaino: 60-200g Toiminta: Heavy Osat: 2 Muuta: Toimitetaan kuljetuspussissa