Daiwa 18 Freams LT 1000S
Daiwa 18 Freams LT 1000S

Daiwa 18 Freams LT 1000S

149,90 €

HUOM! Matalapuolainen

Saatavuus Varastossa

Uuden sukupolven Freams on nyt varustettu Magsealed teknologialla. Magsealed suojaa kelan koneistoa vedeltä ja lialta ja lisää kelojen käyttöikää. Magsealed yhdistettynä vahvaan alumiinirunkoon varmistaa kelan pehmeän käynnin. Daiwan UTD kalastusjarru on äärimmäisen tasainen ja lisää kalastusnautintoa väsytystilanteissa. Uusi Freams tarjoaa useita Daiwan teknisiä yksityiskohtia, joita ei aiemmin ole ollut saatavilla vastaavan hintaluokan avokeloissa.

Daiwa LT Light & Tought -konsepti – Daiwa Light&Tough on uusi harppaus Daiwan design-evoluutiossa. LT-konseptin kelat on suunniteltu nykyajan kalastajille, jotka kalastavat kuitusiimoilla ja haluavat kelalta enemmän voimaa, sekä parempaa jarrutehoa. Verrattuna edeltäjiinsä LT konseptin kelat ovat fyysiseltä kooltaan pienempiä ja kevyempiä, mutta siimatilavuus, jarruteho ja päärattaan koko on säilytetty ennallaan tai jopa parannettu. 

Machine cut Aluminium handle- Kestävä alumiinikahva, jossa Soft Touch-nuppi, mistä saat hyvin otteen märilläkin käsillä.


MODELRATIO/CRANKB/BEARINGSLINE CAPACITYWGT.DRAG
LT1000s5.2:1/64cm5100m/0.12mm185g