Blacksox 260cm 60-200g/Daiwa Tatula 300/Berkley Tracer Braid
Blacksox 260cm 60-200g/Daiwa Tatula 300/Berkley Tracer Braid

Blacksox 260cm 60-200g/Daiwa Tatula 300/Berkley Tracer Braid

389,90 €
436,80 €
Saatavuus Varastossa

Blacksox 260cm 60-200g Hauenkalastajat Edition

Materiaalit

Vavan rungon materiaalina on kestävä ja laadukas Korealainen SK:n 30ton hiilikuitu. Laadukkaan materiaalin ansiosta vavan paino on saatu pidettyä kevyenä. Vavan kahvat ovat kestävää EVA materiaalia. Vavan kelakiinnike on kestävä ja laadukas. Vavan vaparenkaat ovat korkealaatuiset keraamisella sisärenkaalla olevat renkaat jotka ei vahingoita siimaa oli sitten kysymyksessä kuitu- tai monofiili siima.

Tarkempi esittely: 

Blacksox vapasarja on tehty yhteistyössä Korealaisen Geunsun N.S ja Scandinavian Tackle:n kanssa. Vapasarjan ideana oli tehdä yksinkertainen, toimiva ja siisti vapasarja jossa on vaihtoehtoja tämän päivän kalastusmuotoihin pohjoismaissa. Suunnittelussa on vahvasti ollut mukana Team Scandinavian Tackle joka on speksannut vapojen toiminnan, viehepainon ja muut yksityiskohdat. Vapasarjan yksityiskohdat hivelevät silmää ja ne on pyritty pitämään yksinkertaisena. Vavat toimitetaan hienossa kuljetuspussisa.


Daiwa Tatula TWS 300

Daiwa Tatula malliperhe on yksi Daiwan legendaarisimmista mallisarjoista koskaan. Hauenkalastajat ovat jo vuosien ajan luottaneet Tatulan tuomaan voimaan sekä toimintaan. Nyt Daiwa lunastaa fanien odotukset ja tuo T-Wing System (TWS) siimanohjaimen ensimmäistä kertaa 300 -kokoluokan kelaan! Eli enemmän voimaa, pidempiä ja tarkempia heittoja sotkutta.

Daiwa TWS siimanohjain on valovuosia edellä perinteisiä siimanohjaimia. TWS -siimanohjaimen T -muotoinen ohjain antaa siiman lentää vapaammin heitettäessä. Tällöin siimaan ei muodostu teräviä, heittämistä hidastavia kulmia. Kelattaessa TWSn ohjain sulkeutuu, jolloin siima puolautuu tasaisesti puolalle. TWS ehkäisee myös tehokkaasti siimasotkujen, eli backlashien syntymistä.

Tatula 300 TWS kelan viimeistelee Daiwan tutut patentit, suuri siimakapasiteetti, tupla-takasalpa sekä huikea 13kg jarruvoima, johon pysähtyy suurempikin hauki. Kaksi eri välitystä, HS -mallit nopeammalla välityksellä.


Berkley Fireline Tracer Braid 110m

Fireline Tracer Braid väri muuttuu 80cm:n välein keltaisesta mustaan. Siiman kulkua on siten helpompi seurata ja heittotarkkuus paranee oleellisesti. Lisäksi huomaat vaivattomasti siiman pienetkin liikkeet, mistä on apua etenkin pystyjigauksessa ja pohjaonginnassa. Pyöreäprofiilinen siima sopii kaikenlaisiin keloihin. joustamattomuutensa ansiosta siima välittää kalojen pienimnätkin nykimiset ja helpottaa siten kalan koukuttamista. Tämä siima on yhtä vahva kuin kaikki muutkin fireline siimat.