SpinTube Leech 10 g oranssi
SpinTube Leech 10 g oranssi

SpinTube Leech 10 g oranssi

5,95 €
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 155140

Spintube Leechillä tavoitat nirsoimmatkin kirjolohet, taimenet, ahvenet ja harjukset pohjan tuntumasta. Kylmän veden aikaan, kun kalat ovat laiskoja, tärkeintä on saada viehe uimaan hitaasti, mutta houkuttelevasti. Tällä vieheellä onnistut.
Spintube Leech on painotettu putkiperho, mitä heitetään normaalilla virvelillä.
Vieheen rungon lyijytön messinkipainotus on tehty siten, että se ui aina yhdessä asennossa. Näin ollen voit asentaa mukana tulevan koukun ylöspäin, mikä estää vieheen tarttumista pohjaan.
Leech on sidottu hyvin elävästä materiaalista, joka tekee vieheestä uskomattoman tehokkaan erityisesti viileän- tai tulvivan veden aikaan kalasteltaessa. Spintube voit helposti rakentaa myös itse.

-Tavoittaa kalat helposti pohjan tuntumasta
- Voi uittaa hitaasti ja houkuttelevasti kylmässä vedessä
- Vähemmän pohjatartutuksia, koska koukku ylöspäin
- Elävä ja houkutteleva materiaali
- Käsin tehty
- Lyijytön
- Voidaan varustaa hauen hampaat kestävällä Spintube -vaijerilla
- ERÄ -lehden vuoden kirjolohiviehe

Välinesuositukset:

-Leecheä kannattaa heittää kevyellä ahvenen ja kirjolohen kalastukseen suunnitellulla heittovavalla. Kelan kokosuositus on 1000 ja siimaksi kannattaa valita 0.12 - 0.16mm kuitusiima tai 0.20mm monofiilisiima.

Kiinnitys:

-Spintube kiinnitetään kalastussiiman päässä olevaan pikalukkoon mukana tulleen perukkeen lenkistä (Jos mallissa ei ole peruketta mukana, siima pujotetaan rungon läpi ja sidotaan luistamattomalla solmulla koukkuun, jonka jälkeen koukku vedetään muoviputken sisään ja asennetaan ylöspäin).

Kalastustekniikka joella:

-Heitä Spintube poikkivirtaan tai 45 asteen kulmassa alavirtaan. Mitä enenmmän virtausta ja vettä, sitä enemmän poikkivirtaan heitetään. Heiton jälkeen anna Spintuben vajota hetki, lukitse kelan kampi ja kelaa löysät pois. Hae tuntuma vieheeseen ja anna vieheen uida vapaasti virran mukana. Jos tulee pohjakosketuksia, nosta vapaa ylemmäksi tai kelaa siimaa hieman kireämmäksi. Uita Spintube aivan omaan rantapenkkaan kiinni ja kelaa lopulta hitaasti viehe tehden välillä väristyksiä vavan kärjellä. Sen jälkeen uusi heitto ja sama tekniikka!

Kalastustekniikka järvellä ja merellä:

-Heitä Spintube kohteeseen ja anna vajota pohjaan. Nypytä hetki paikoillaan ja tee 3 nopeaa kelausta, jolloin viehe pomppaa ylös. Sen jälkeen anna Spintuben vajota jälleen pohjaan. Vajoamisen aikana voit tehdä hentoja nyppyjä halutessasi. Kun viehe on jälleen pohjassa, kelaa jälleen pomppu. Viehettä voi myös pomputtaa vavan kärjellä jatkuvasti kelaten löysän siiman takaisin sisään. Tärkeintä on säilyttää tuntuma vieheeseen koko ajan, jotta olet valmiina vastaiskuun tärpin tullessa.