Live Perch (PEL) 9cm 7g
Live Perch (PEL) 9cm 7g

Live Perch (PEL) 9cm 7g

12,90 €
Saatavuus Varastossa

Rapala Rip Stop -vaapun ainutlaatuisen rakenteen ansiosta se ui hieman eri tavalla kuin muut vaaput. Vedon loppuessa Rapala Rip Stop pysähtyy välittömästi, liukumatta eteenpäin tai sivulle, kuten perinteiset vaaput tekevät. Tämä tekee uintiin oma ilmeensä ja mahdollistaa myös erittäin agressiivisen uiton jota vieheen liike ei hidasta. Rapala Rip Stop -vaapun tunnistaa vaapun perässä olevasta uintilistasta.

Monipuolisena ja osaavissa käsissä suorastaan maagisena uitettavana Rapala Rip Stop on kuin luotu ahvenen matalavesikalastukseen. Sitä voi uittaa suoralla mm. kelauksella, kela- ja pysäytä-, tvitsaus- ja jerkkausuitolla. Mikäli halutaan kalastaa syvemmällä, Rapala Rip Stop sopii erinomaisesti myös vaappujigaukseen https://www.kireitasiimoja.fi/vaappujigaus

Ulkomuodoltaan Rapala Rip Stop on hyvin syöttikalamainen. Tarkemmin tarkasteltaessa huomaa, että ulkonäön yksityiskohdat edustavat ehdotonta maailman huippua. Vaikka vaappu on ulkomitoilta vaatimaton, se lentää hienosti niin hyrrä- kuin avokelallakin.

Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

  • Uintisyvyys 0,9m-1,2m
  • Pituus: 9cm
  • Paino: 7g