Shimano Sedona FJ
Shimano Sedona FJ

Shimano Sedona FJ

69,90 €
Saatavuus Varastossa

Shimano Sedona FJ -avokela on valmistettu kestävyyttä ja suorituskykyä silmällä pitäen, joten se on täydellinen valinta niin aloittelevalle kuin kokeneelle kalastajille. Runko ja roottori on valmistettu laadukkaasta XT-7-materiaalista, joka tarjoaa kevyen mutta voimakkaan perustan. Sedona FJ on erinomainen valinta erityisesti makean veden kalastukseen ja kevyeen rannikkokalastukseen. Kun käännät Sedonan kampea, huomaat kuinka sulava, äänetön ja voimakas sen pyöriminen on, erityisesti kun käsittelet kalaa paineen alla. Tämä johtuu Hagane Gearin ja SilentDrive-teknologian yhdistelmästä. Yksi kelan erottuvista ominaisuuksista on sen tasainen ja luotettava jarrujärjestelmä. Etujarrujärjestelmä tarjoaa jatkuvan tasaisen paineen, mikä parantaa saaliin tartuttavuutta ja nostoa pelkäämättä siiman katkeamista tai liiallista vastusta.

Shimano Sedona FJ -avokelan ominaisuudet:

  • Hagane koneisto on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja kovaa rasitusta 
  • Silentdrive -teknologia tarjoaa erittäin tasaisen ja hiljaisen käynnin 
  • Kevyt XT.7G runko tarjoaa optimaalisen tasapainon ja vähentää kalastajaan kohdistunutta rasitusta — Jaksat kalastaa pidempään!
  • G Free Body -teknologia siirtää kelan painopistettä lähemmäs kahvaa, mikä vähentää kalastajan ranteeseen kohdistuvaa vääntöä
  • Alumiininen AR-C puola parantaa heittotarkkuutta
  • Varispeed II -puolaus takaa paremman siimakontrollin
  • Anti Reverse -toiminto estää kampea pyörimästä taaksepäin

Shimano Sedona FJ -avokela ei ole pelkästään suorituskykyinen. Se on myös esteettisesti miellyttävä ja ergoniminen käyttää. Eri kokoiset kelat on suunniteltu erilaiseen kalastukseen ja tämä näkyy mm. kammen muotoilussa ja pituudessa. Tästä kelasarjasta löydät varmasti luotettavan työkalun kalastusretkillesi! 

Malli / välitys / paino / siimatilavuus / max jarru
500 / 5.6:1 / 180 g / 0,20-110 / 2,5 kg
1000 / 5.0:1 / 215 g / 0,18-170 / 3 kg