13 Fishing The Snitch Pro FreeFall Ice Combo 23
13 Fishing The Snitch Pro FreeFall Ice Combo 23

13 Fishing The Snitch Pro FreeFall Ice Combo 23"/58cm

109,00 €
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Tuotenumero 810068299472

The Snitch Pro Inline Combo - on täydellinen paketti sille, joka haluaa päästä vihdoin eroon niistä perinteisistä muovi-/lasikuituvavoista ja aloittaa välineurheilun. Tämä setti tarjoaa kaiken mitä laadukkaassa setissä pitää olla; laadukas aihio herkällä kärjellä ja jämäkällä selkärangalla sekä laadukkaan kylmässä kelissä erinomaisesti toimivan kelan välityksellä ja säädettävällä jarrulla. Tässä on erittäin hieno monitoimisetti kirjolohipilkinnästä ahvenen jigailuun ja siian morriherkistelyyn.

13 Fishing Snitch Pro -vapa vastaa vaativimpien kalastajien tarpeisiin, jotka etsivät korkean suorituskyvyn, tuntuman ja painon yhdistelmää. Pro-mallin kehitystyön pohjana oli 13 Fishingin kalliimmista talvivavoista tunnetun tuntuman ja kestävyyden yhdistäminen erittäin huokeaan hintatasoon. Tässa vavassa on kaikki mitä vaativampikin jigien ja morrien herkistelijä kaipaa! Quick Tip Kärki tarjoaa äärimmäisen tuntuman, mutta on samalla todella pehmeä indikoiden hienosti hennoimmatkin tärkit. Suunniteltu yhdistettäväksi Inline-kelojen kanssa, mutta toimii myös avokelalla.

13 Fishing Black Betty FreeFall Ghost -pilkkikelaan on pakattu monipuolisia ja erittäin käytännöllisiä ominaisuuksia vaativammallekin käyttäjälle. Vallankumouksellisen FreeFall -liipaisimen avulla tiputat työvälineesi erittäin tarkasti ja nopeasti juuri oikeaan ja haluttuun syvyyteen. Tämä nopeuttaa kalastamista ohi uivien parvien keskeltä ja lisäät saalismäärääsi huomattavasti. Kelan operointi on todella helppoa ja vaivatonta eikä turhia siimasotkuja ylöskelatessa tai laskiessa synny. Pehmeä tähtijarru toimii juuri niinkuin omassa heittokelassasi. Tämä yhdistettynä yleispätevään 2.5:1 välitykseen tekee kalastuskokemuksesta ja isompien kalojen väsyttämisestä entistä viihdyttävämpää ja ennen kaikkea hallittavampaa.

13 Fishing Black Betty FreeFall Ghost Pilkkikela ominaisuudet:

  • Vasenkätinen kelaus
  • FreeFall Performance siima-aukko
  • FreeFall pudotusliipaisin
  • Takaliikkeetön toiminta
  • Pudotusnopeuden portaaton hallinta
  • 3+1 kuulalaakeria
  • 2.5:1 Välitys
  • Pehmeät kammen nupit
  • Erittäin vahva komposiittikehys